25 Ekim 2013 Cuma

Renkli


En sonunda www.ottomanmosques.net adresimi tamamlamaya başladım, ilk projeden çok farklı noktalara gitmiş olsada zamanla oturacağını tekrar yön değiştireceğini ümit ediyorum.

20 Ekim 2013 Pazar

Haydar Paşa Sanatsal Denemeler


Kanalı bilmiyorum ancak, salondan bülent ersoy ''hanımefendi-hazretlerimizin'' bağrı-bağırsakları-ciğeri-dalağı yanık sesi gelmekte hatta yankılanmakta yazayım da daha da bi afilli oluversin efendim...

Gezi Parkın dan Kalma


Sanatsal Denemeler...
ERDAL EREN anısına gelsin...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Erdal_Eren

28 Eylül 2013 Cumartesi

Tuncel Kurtiz Turgut Özakman


Aynı gün memleket için iki farklı kulvardan iki acı kayıp... Yerleri çok uzun yıllar boyunca doldurulamaz iki güzel insan! Öte yandan son 10 yılda icat edilen ortaya çıkan fikir-sanat insancıklarımız da ele alındığında, kaybedilen tahrip edilen sosyal alanlarımız yozlaştırılan koyunlaştırılan kitleler ile yurdumuz, sosyal-demokrasi açısından faşist iktidar eli ile git gide kıskaç altına alınmakta! Güzel HALK İNSANLARININ aşağıdan yukarıya çıkması git gide zorlaşmakta! Cezalandırmalar ayrıştırmalar! Çarpıtmalar doğuya ortadoğuya has siyasal yeşil döneklikler yumuşak karınlar üzerine gidilmesi, zorla halkın birbirine karşı düşmanca duygular beslemesi! Kolluk kuvvetlerinin işlediği FAŞİZAN suçlar! Son cümlem: Rabbim ikinizin tüm günahlarını  bağışlasın, güzel işler yaptınız! Bu ülke için değer oldunuz, başka değerlerin ortaya çıkmasında ön-ayak oldunuz; Kahrolsun Faşizm! teşekkürler büyük ustalar.

Zengin İnsan

Farklı işler için farklı bloglarda yayınlar nedeniyle kişisel foto-bloğum ne kadar zarar gördü! Kim bilir?

Lenova cuk

Lenova otel çekimleri

Emel İle Ali - 2

22 Haziran 2013 Cumartesi

Emel Ali


Emel - Ali Düğün Dernek
Bu benim ilk ''düğün fotoğrafı'' tecrübem oldu; çok büyük donanımlar olmadığı halde şimdilik fotoğrafların düzenlenmesi açısından umutluyuz.Ancak çok zor, yıpratıcı, korkutucu olmakla beraber evlenecek iki insanın o güne kadar ki yaşamlarının en mutlu günlerinde orada olabilmenin de ayrı bir zevki var. Gerçi tam olarak mekanları bilmediğimizden çok fazla zaman kaybettik çok fazla yürümek zorunda kaldık... Aynı setler bugün 3-4 saate biter diye düşünüyorum... Belkide daha fazla, en azından 12-13 saatten iyidir... :)

31 Mayıs 2013 Cuma

Sarı İstanbul


Bu ara bu tip çalışmalara ağırlık vermeye karar verdim, en acilinden kırmızı ruj sürmüş pörtlek dudaklı bir kadına ihtiyacım var!!! :)

4 Mayıs 2013 Cumartesi

Müslümanlar

Düğümlere Üfleyen Kadınlar romanının en sevdiğim paragrafı; en azından 170 sayfa da bana en anlamlı gelen paragraf diyebilirim. Bu yüzden kendimce balon yazma ihtiyacı duydum! Son olarak yazar Ece Temel Kuran ı ilk defa okuyorum.

13 Nisan 2013 Cumartesi

Galata


Hemen hemen aynı noktadan yada İstanbulun halice bakan kısımlarından vb. haliç yada haliç manzaralı noktalardan; 500.000.000 dan fazla fotoğrafın çekildiğini düşünüyorum... Bu fotoğrafta hemen hemen aynı özelliklere sahip.

Kedicik - Süleymaniye


Süleymaniye Camiisinin merdivenlerinden inerken hiç bizi sallamadan yanımıza kadar sokulan kedicik... Bu kedi için ellerinde kompakt makineler olan yurttaşlar sıraya girdi desem yalan konuşmuş-yazmış olmam. :)

7 Nisan 2013 Pazar

Sultan Ahmet


Sultan Ahmet 2013 ( imza atmak gibi bir niyetim yoktu ancak bir takım özel nedenlerden dolayı imzalamak zorunda kaldım )

6 Nisan 2013 Cumartesi

Gülhane Parkı


2013 Gülhane Parkı İstanbul - Çok uzun zaman sonra bloğa bir kaç görsel eklemek hoştu... Yavaş yavaş yaz geliyor; halledilmesi gereken birkaç küçük sorun var. Sonrası yaz modu.

Blue Mosque

Sultan Ahmet - Blue Mosque

Çok Uzun Zaman Sonra

uzun zaman oldu ancak dönüşüm muhteşem olmadı.